Stilling: ovs0 > John Carew >

Forskjellen mellom Honda Accord og Citroen C5

Den franske er kjent som den beste i verden for sin vin og god mat, men ikke så mye for sine biler. Japanerne, derimot, er kjent ikke bare for sin teknologi og eksotiske rå mat, men for de pålitelige biler som de leverer til massene også. Dermed ville det ikke være noen overraskelse at den japanske bilen regnes som målestokk, så å si, for resten av bilindustrien verden når det gjelder å kjøretøyteknikken her pit Citroen C5, en kjent fransk merke av bil, mot en av Japans velkjente merker-. Honda Accord.
Citroen C5, tilgjengelig først og fremst i Storbritannia, er den siste franske forsøket på å infiltrere den svært omstridt mellomstore sedan markedet. Det har vært ganske overraskende hit, med tanke på omdømme den franske har når det gjelder til bil avdelingen. nå er det anses rimelig å sammenligne Citroen C5 mot Honda Accord, og med rette, da det er porten keeper i den mellomstore sedan kategorien.
å holde ting selv, vil vi sammenligne grunnmodeller for hvert merke, starter med Honda Accord LX. Denne entry level Accord har to. 4L inline -4, som leverer 177 hestekrefter gjennom forhjulene, ved 6500 rpm. Motoren er paret med en 5- trinns manuell girkasse girkasse, og den har et drivstoff økonomi på 25 miles per gallon for både by og landeveiskjøring. den produsentens veiledende pris for denne modellen starter på $ 21. 765. den bakhjulsdrift, Citroen C5, derimot, tilbyr en 2. 0 HDi inline -4 turbo diesel motor, som legger ut en beskjeden 160hp på 4000rpm, gjennom en 6- trinns manuell girkasse. Selv priset på en bratt $ 28 560, vil kjøpere bli overrasket over å vite at denne bilen har en 38. To mpg gjennomsnitt, noe som gjør for å spare penger ved pumpen.
Begge bilene har fire hjul ABS på ventilerte skivebremser som standard funksjon, men i form av egenvekt, kommer Accord LX ut i en litt trimmer 3230 kg, støttet av 16-tommers lettmetallfelger innpakket i 215 /60 helårsdekk. Den Citroen C5 veier £ 3353, mens iført litt bredere 225 /60 størrelse dekk på 16-tommers aluminiumsfelger.
En må huske skjønt, at alle disse tallene er for entry- level modeller, for begge bilprodusentene. Ting blir litt mer upscale, mer konkurransedyktig og dyrere etter hvert som du går opp de ulike modellvarianter. The Accord tilbyr tre forskjellige utstyrsnivåer, nemlig basen LX, den oppgraderte EX, og toppen av linjen EX -L, som tilbyr førsteklasses funksjoner, for eksempel skinninteriør og en valgfri navigasjonssystem.
i mellomtiden er det Citroen C5 tilbys som en 4 -dørs sedan eller 5 -dørs stasjonsvogn, og har seks motorer tilgjengelige-to av dem er bensin og fire er dieselmotorer. Den to. 0HDi er standard motor, og en 208hp V6 diesel er toppen trim. Siden Citroen er en europeisk bil, er det trygt å si at de utvalgte fasiliteter tilgjengelig, er opp til nivå med frontrunners av markedet.
det får så kan betale en høyere tag pris for Citroen C5 til skimp på bensinpumpe, er ganske skremmende å si det mildt. ville være kjøpere er bedrestilte kjører ut giverens mye med solid omdømme Honda Accord.
 

60338090.pdf 60338091.pdf
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------