Stilling: ovs0 > John Carew >

Forskjellen mellom Honda Accord og Chevy Impala

Hva får du når du sammenligner en populær amerikansk leiebil, mot en flerårig vinner av " Car of the Year "-pris ? En mismatch er hva du får, men da igjen, hevder Chevrolet at de har redesignet Impala å felle sitt omdømme på en leiebil, og å konkurrere mot de frontrunners i den mellomstore sedan kategori, spesielt mot kongen av ås, Honda Accord. La oss se hvordan hver bil maker entry level versjon stabler opp mot hverandre.
entry-level Honda Accord LX for startere, har to. 4L inline -4, som produserer 177 hestekrefter ved 6500 rpm, og er parret med en 5- trinns manuell girkasse girkasse. Dette Thrifty motoren har en drivstofføkonomi på 25 miles per gallon for by og landeveiskjøring. fra produsenten veiledende pris for denne modellen kommer starter på $ 21. 765.
Grunnmodellen Chevrolet Impala LS, starter på 23 890 $, og for at du får en 4 -dørs familie sedan, som kan bære opptil seks passasjerer. Det drives med en standard 3. 5 liters V6 fleksibel fuel motor, som spyr ut en heidundrende 211 hestekrefter, ved 5800rpm. Selv med all den kraft, oppnår denne modellen et beskjedent drivstoff virkningsgrad av 23- mpg for både by og landeveiskjøring. En 4-trinns automatisk girkasse med overdrive er standard girkasse for denne modellen. begge bilene har likheter, fordi de som både tilbyr standard 4-hjuls ABS på ventilerte skivebremser. begge er forhjulsdrift, men i form av egenvekt, kommer Accord LX ut i en litt trimmer 3230 lbs., Mens impala veier 3555 kg. The Accord vekt støttes av 16-tommers lettmetallfelger innpakket i 215 /60 helårsdekk, mens Chevy Impala slites 225 /55 størrelse dekk på 17-tommers lettmetallfelger.
Det må bemerkes imidlertid at alle disse tallene er for entry- level modeller, både for bilprodusentene Ting blir litt mer upscale, mer konkurransedyktig og dyrere etter hvert som du går opp. de ulike modellvarianter. The Accord tilbyr tre forskjellige utstyrsnivåer, nemlig basen LX, den oppgraderte EX, og toppen av linjen EX -L, som tilbyr førsteklasses funksjoner, for eksempel skinninteriør og en valgfri navigasjonssystem.
Chevrolet Impala lineup, derimot, er tilgjengelig i fem trimme nivåer, nemlig : Oppføringen nivå LS, midten -grade valg av LT og 2LT, er lastet og kraftigere 3 9 L V6, 230-hestekrefter LTZ, og den prestasjonsorienterte 5. 3-liters V8 SS.
tross prisen forskjell på disse to kompetente biler, ser Chevrolet Impala mer attraktivt for potensielle kunder, på grunn av dens evne til å transportere opptil seks personer. Selv om Impala ikke har en jevn ride eller videreutvikling av Honda Accord, får den poeng for respektabel håndtering og følelsen av styring. Men ville du heller kjøpe et kjent leie bil over en som holder prestisje, som for eksempel en Accord ? Vi trodde ikke det!
 

60338075.pdf 60338077.pdf
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------