Stilling: ovs0 > John Carew >

Forskjellen mellom Honda Accord og BMW 5 serie

Gjennom årene har bilprodusenter fått kamp om topplasseringen i den konkurranseutsatte delen av den mellomstore sedan, å samle en stor del av markedet. Dette derfor bil sammenligninger eksisterer, for å luke ut de apatisk de fra den beste. Men ville det være urettferdig å sammenligne en kjent luksuriøst merkevare, for eksempel en BMW 5 serie, mot en som i hovedsak fokuserer på pålitelighet og verdi for penger, for eksempel en Honda Accord ? La oss finne ut ved å sammenligne begge bilprodusentene 'base modeller.
Honda Accord har to. 4L inline -4, som produserer 177 hestekrefter ved 6500 RPM, og er parret med en 5- trinns manuell girkasse girkasse. Dette sparsommelig motoren har et drivstofforbruk på 25 miles per gallon for by og landeveiskjøring. den produsentens veiledende pris for denne modellen er $ 21. 765.
5-serie på BMW stabil, kommer i en 4-dørs, 5- passasjer luksus sedan eller sport sedan, eller luksus vogn, tilgjengelig i 6 trims, fra basen 528i til det luksuriøse 550i. grunnmodellen BMW 528i, som koster $ 42 135, er utstyrt med en standard 3. 0- liters inline -6 motor med 24 ventiler som spyr ut en heidundrende 230-hestekrefter ved 6500rpm, levert gjennom bakhjulene. Denne motoren oppnår en drivstoffeffektivitet på 21 mpg kombinert for både by og landeveiskjøring. En 6 -trinns manuell girkasse med overdrive er standard, selv om en 6-trinns automatisk girkasse med overdrive er valgfri Begge bilene har 4-hjuls ABS på alle-skivebremser I forhold til egenvekt, de. Accord LX kommer ut i en litt trimmer 3230 kg, støttet av 16-tommers lettmetallfelger, innpakket i 215 /60 helårsdekk. BMW 5 -serien, veier 3505 kg. For manuell girkasse modellene, og 3571 kg. For de som har automatgir. En størrelse 225 /50 dekk over 17- tommers hjul er standard utstyr.
Det må bemerkes imidlertid at alle disse tallene er for entry- level modeller, for begge bilprodusentene. Ting blir litt mer upscale, mer konkurransedyktig og dyrere etter hvert som du gå opp de ulike modellvarianter. The Accord tilbyr tre forskjellige utstyrsnivåer, nemlig basen LX, den oppgraderte EX, og toppen av linjen EX -L, som tilbyr førsteklasses funksjoner som skinninteriør og en valgfri navigasjon system.
I mellomtiden er det BMW 5-serie tilgjengelig i sedan og stasjonsvogn karosserivarianter, med tre motorer tilgjengelig som tilsvarer de tre utstyrsnivåer, som er som følger: En 230hp 3 0L inline -6 for 528i. og 528xi modeller, en 300hp 3 0L inline -6 for 535i, 535xi, 535xi og Sport Wagon modeller. og en 360hp 4 8L V8 for 550i modellen
nå Hvis penger ikke var gjenstand, luksus tydeligvis vinner denne konkurransen. Så hvorfor velge mer overdådige BMW 5-serie over Honda Accord ? Det er et utmerket valg for et mellomstort luksus bil, fordi det gir en nesten perfekt blanding av ytelse, luksus og interiør rom. For ikke å nevne, anerkjente kvalitet tysk ingeniørkunst. Den eneste signifikante ulempen for denne bilen er prislappen, som er der Accord er triumferende. Men igjen, hvem bryr seg om penger ikke var gjenstand, ikke sant?
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------