Stilling: ovs0 > John Carew >

Forskjellen mellom Gibson og Epiphone

I dag, gitarer er svært ettertraktet musikkinstrumenter. Disse enhetene brukes i en rekke ensembler for å skape en harmonisk musikalsk lyd, eller de kan brukes som soloinstrument. Likevel, gitarer kommer i ulike typer eller merker, samt mange farger. To gitar navn blir stadig jaget av kjøpere. Disse er Gibson og Epiphone.
å gjøre ting klart, det er en eksisterende Gibson selskap som lager selve Gibson gitarer, og det er en Epiphone selskap som produserer Epiphone gitarer. Disse typer gitarer er ikke begrenset til de opprinnelige produsenter, fordi de kan også lages av andre produsenter, som Samick og Yamaha.
Likevel, de fleste gitarister enige, at Gibson gitar er praktisk talt bedre gitar type, fordi det gjør bruk av finere tresorter, gode pickups, og akkurat den riktige maskinvaren. The Gibson blir ofte kalt gitar av valget. kombinasjonen av disse funksjonene gjør Gibson produsere en bemerkelsesverdig mørk tone, eller lydkvalitet, spesielt hvis disse elektriske gitarer er koblet til en forsterker. Alle gitarister kan umiddelbart skille at Gibson lyden er virkelig eksepsjonell. Samlet har denne gitaren blitt et statussymbol. Å eie en, ville bety at du har stil, klasse og penger til å kjøpe et slikt dyr instrument. Tvert imot er epiphones vanligvis laget i land utenfor USA Et godt eksempel er ephiphone industrien i Korea, der kostnadene ved driften er lav, og den totale salgsprisen på gitar blir. relativt billigere. Som nevnt, Gibson gjøre bruk av bedre skog for sine gitarer, men epiphones er vanligvis laget av lav-klasse tre. Disse skogen enten har dårlig resonans, eller har dårligere estetikk, for ikke å nevne de produserer en lysere musikalsk tone. Fleste epiphones er også laget med tynne lønn topper, i motsetning til sin Gibson motstykke, som har tykke plater som gitar topp.
en Gibson gitarer er praktisk talt produsert i USA, mens epiphones er laget utenfor USA, eller i utlandet
2 Gibsons er dyrere enn epiphones.
3. Gibsons produsere bedre lyd, fordi de er laget av de beste typer skog, mens epiphones er nesten alltid middelmådig i lydkvalitet når den plasseres side om side med Gibson klassen. Dette betyr ikke at sistnevnte er en virkelig en håpløs gitar, for det kan være god i en praktisk forstand, vurderer sin lavere pris.
4. Gibsons bruke tykke plater for sine topper, mens epihpones bruke svært tynne finer topper, vanligvis laget av lønnetre.
 

20335128.pdf 20335294.pdf
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------