Stilling: ovs0 > John Carew >

Forskjellen mellom Ford Mondeo og Honda Accord

Ford Motors har vært i bilbransjen i lang tid, og de har gjort sin del av store, og ikke -så- stor biler, med noen som har blitt hele verden ikoner. Men når den japanske presenterte sine egne versjoner av hva en bil skal være, amerikanerne plutselig så stor konkurranse som de ikke kunne riste av disse utenlandske biler var mye billigere, praktisk, pålitelig og best. av alt, økonomisk.
en av disse japanske bilene, som opprettholdt en høyborg på amerikansk jord i flere tiår, var Honda Accord. Godt utviklet og av eksemplarisk byggekvalitet, ble det referanseindeksen bil, spesielt i mellomstore sedan kategorien. Nå som konkurrentene har endelig begynt å fange opp, vil vi se hvordan Fords nye oppføringen, Mondeo sedan, matcher opp til " kongen på haugen "
Vi starter med base modell av Honda Accord LX, som har en to 4L inline -4 motor som er koblet til en 5. -trinns manuell girkasse girkasse, og produserer 177 hestekrefter ved 6. 500 rpm levert til forhjulene. Dette sparsommelig motor har en drivstofføkonomi vurdering av 25 miles per gallon for både by og landeveiskjøring, og for bare $ 21 765, får du ikke bare en pålitelig bil, men en praktisk en også. I mellomtiden begynner den Ford Mondeo prislapp på $ 28. 695, og fortsetter til litt over $ 30 000, avhengig av trim -nivå, og for grunnmodellen Edge, får du en 2. 0L inline -4 motor med en 6-trinns manuell girkasse, som kaller ut 140hp ved 4000rpm til forhjulene. Selv om det er underpowered forhold til Accord LX, er den trade- off at du får litt over 36 miles for hver gallon drivstoff som du pumper inn tank.
Begge disse bilene har 4-hjuls ABS på ventilerte skivebremser, men skiller de i form av egenvekt, ettersom Accord LX kommer ut i en litt trimmer 3230 lbs., Støttet av 16-tommers lettmetallfelger innpakket i 215/60 helårsdekk, mens Ford Mondeo veier litt mer på £ 3265, Iført størrelse 235 /45 dekk på 17- tommers felger.
En må huske skjønt, at alle disse tallene er for entry- level modeller, for begge bilprodusentene. Ting blir litt mer upscale, mer konkurransedyktig og dyrere etter hvert som du går opp de forskjellige modellvarianter. The Accord tilbyr tre forskjellige utstyrsnivåer, nemlig basen LX, den oppgraderte EX, og toppen av linjen EX -L, som tilbyr førsteklasses funksjoner som skinninteriør og en valgfri navigasjonssystem.
I mellomtiden er det Ford Mondeo leveres i tre karosserivarianter ( sedan, stasjonsvogn og kombikupé ), en rekke bensin -og dieselmotorer, og inntil 8 trim, nemlig : Edge, Trend, ECOnetic, Ghia, Titanium, Titanium. Eco, Titanium X, og toppen av linjen Titanium X Sport noen av funksjonene som finnes på noen av disse trimmer som ikke finnes i Accord, inneholder følgende : Elektronisk stabilitetsprogram ( ESP ), capless tanking, Thatcham Category 1 alarm, Quickclear oppvarmet frontrute, frontlys høflighet forsinkelse, Fords Intel ligent Protection System inkludert førerens kne airbag, og avansert Bluetooth med stemmestyring.
En key note å huske, er at Mondeo er en svært viktig bil for Ford, fordi, ikke bare selge det i store mengder i Storbritannia, definerer det som mellomstor sedan markedet også, noe som gjør det selve essensen av transport for massene i Storbritannia alene. som for Honda Accord, er dens omdømme kjent, ikke bare i ett land, men i hele verden, og at av seg selv, antyder hvilken bil tilbyr den beste verdi for pengene dine.
 

70338281.pdf 70338437.pdf
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------