Stilling: ovs0 > John Carew >

Forskjellen mellom EGO og GEO

Paintball er en spennende spill som alle elsker. EGO og GEO er paintball våpen som er mye brukt for å spille paintball. Både EGO og GEO paintball geværer tilby stor fart, og er svært pålitelig. de har en større nøyaktighet enn noen annen paintball gevær. Selv om både jeg og GEO paintball våpen er godt utformet, deres egenskaper er svært forskjellige.
En av de viktigste forskjellene som kan bli lagt merke mellom GEO paintball geværer og ego paintball våpen, er måten de spray. Der det er en jevn strøm av maling fra EGO paintball våpen, spretter malingen kun ut fra en GEO paintball pistol. Det er en forskjell i utformingen teknologi som skiller EGO og GEO sprøyting evner.
Når du vurderer sitt utseende, har GEO paintball pistol en bedre og mer elegant utseende, enn det EGO paintball pistol. Dette er fordi GEO paintball gevær er spool matet, som betyr at alle deler av pistolen er plassert på innsiden. Mens EGO paintball våpen har en poppet ventil design, GEO paintball geværer komme med en spole ventil design.
GEO paintball våpen er også mer praktisk enn den EGO. Det er ikke nødvendig å fjerne boltene, eller å rengjøre øynene, som alt er selv opprettholdes. På den annen side EGO våpen må boltet og rengjort, men dette betyr ikke at egoet våpen trenger mye vedlikehold. en annen forskjell sett mellom EGO og GEO, er deres hastighet. EGO paintball guns skyter raskere enn GEO paintball kanoner, og GEO paintball pistoler skyte for lengre avstander enn de EGO paintball våpen. Videre EGO paintball våpen er lett og enkel å håndtere i forhold til GEO paintball våpen
Oppsummering :
1. Hvor det er en jevn strøm av maling fra EGO paintball våpen, malingen spretter bare ut fra en GEO paintball gevær.
to. GEO paintball pistol har en bedre, mer elegant utseende, enn det EGO paintball gevær.
3. de EGO paintball guns skyter raskere enn GEO paintball geværer, men GEO paintball våpen skyte for lengre avstander enn de EGO paintball våpen.
4. EGO paintball våpen er lett og enkel å håndtere i forhold til GEO paintball våpen.
 

40336183.pdf 40336187.pdf
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------