Stilling: ovs0 > John Carew >

Forskjellen mellom CFL og LED

lysdioder, eller Light Emitting Diodes, har vært i offentlig bruk mye lenger enn Sparepærer, eller CFLs. Dette er små dioder som lyser opp for å indikere at noe er på, eller blinke for å tiltrekke oppmerksomhet. CFLs er bare endrede versjoner av vanlige lysrøret, for å oppnå lavere energikostnader, og å passe med sporet type felles glødelampe. Opprinnelige, disse to lyskilder ble brukt til ulike bruksområder, som LED ikke produserte nok belysning for en anstendig lyskilde, mens CFLs var altfor store og altfor skjør til å brukes som indikatorer. Men i de senere årene, utviklingen i LED-teknologi gjør det til en levedyktig lyskilde
Som nevnt tidligere, LED er betydelig mindre, noe som gjør det ideelt for applikasjoner som krever en svært liten lyskilde. Men på grunn av sin liten størrelse, er det belysning at det kan gi langt mindre sammenlignet med en CFL. for å motvirke dette, er det vanlig praksis å bruke flere LED-pærer, gruppert sammen med bruk av reflektorer å fokusere strålen.
En annen viktig funksjon av lysdioder som gjør den overlegen sammenlignet med CFLs, er dens energibehov. LED bruker mye mindre strøm sammenlignet med en CFL. Dette er grunnen til LED er å foretrekke i bærbare enheter der strømforsyningen er begrenset. Høy effektivitet betyr at mindre strøm går til spille, og omdannes til varme. Oppvarming problemer, og skjørheten i CFL pærer, gjør det uegnet for applikasjoner der det er menneskelig kontakt. LED er i stand til å fungere uten behov for ekstra komponenter, som ballast. Dette er fordi LED er i stand til å fungere ved svært lave spenninger, og kan også arbeide med vekselstrøm ( AC) og likestrøm ( DC).
I LCD-skjermer, kan du finne to typene bakbelysning, LED og Cold CFL. For denne søknaden, lysdioder vise seg å være overlegen, som hver LED bak LCD -skjermen kan slås av og på uavhengig. Slå lysene av, la LCD-skjerm for å skape et mye mørkere svart enn det som kan oppnås i en CFL LCD, hvor pærene ikke kan slås av Summary :
en CFL er den mindre versjonen av lysrør som er vanlig i de fleste hjem og kontorer, mens LED er vanlig i elektroniske enheter.
to. LED er vesentlig mindre sammenlignet med CFL. trenge
tre. deg mye mer lysdioder å matche lys av en enkelt CFL.
4. LED er mer energieffektive enn CFLs.
fem. ikke LED trenger ekstra komponenter, som de ballast som CFLs trenger.
 

10335111.pdf 10335122.pdf
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------