Stilling: ovs0 > John Carew >

Forskjellen mellom AMD og PENTIUM

AMD er et amerikansk selskap som produserer flere linjer med mikroprosessorer, som Durons og semprons og Athlons og Phenoms, for å nevne noen. Den stiveste konkurranse for mikroprosessor, er Intel, produsenten av den svært populære og vellykkede Pentium -serien. Pentium -serien har eksistert i nesten 20 år, og har variert fra det helt gamle 60 Mhz prosessor til dagens multi-core prosessorer, som kan nå tre. 0 GHz. Selv om Pentium konkurrerte med andre AMD- prosessorer i de tidlige dagene, i dag er det allment akseptert at Athlon er hovedkonkurrenten, med sine produkter kommer ut på mer eller mindre samtidig med sammenlignbar ytelse nivåer og funksjoner.
Som en generell trend for priser over lengre tid at Pentium har eksistert, har det en tendens til å være dyrere i forhold til sin AMD tilsvarende, med det ble konkurrere på den tiden. Avhengig av hvordan stor ytelse gapet er, kan prisforskjellen også variere ; diktert av markedskreftene prisforskjellen er også drevet av Intel, som det ofte holder topplasseringen når man sammenligner resultatene av mikroprosessorer gapet i ytelsen kan i stor grad tilskrives de ulike arkitekturer. Intel-prosessorer som Pentium -serien hadde lengre rørledninger enn sine AMD kolleger. Lengre rørledninger la prosessoren å ha en mye høyere klokkefrekvens enn hva som kunne oppnås normalt. Høyere klokkehastighet var den aksepterte indikator på mikroprosessoren ytelse, og denne plasseres AMD en ulempe når det kom til markedsføring. AMD har derfor kommet opp med en genial navnekonvensjon, som merket sine produkter med forventet Intel tilsvarende klokkehastighet. for eksempel er en Athlon 2100 bare klokket til 1. 7 GHz, men forventes å oppnå samme resultater som to. 1 GHz Pentium 4-prosessorer.
For å oppsummere, pentiums er toppen av linjen produkter, som har en vesentlig høyere pris for de beste resultater prosessorer tilgjengelig. på den annen side, AMD-prosessorer tilby mer bang for the buck, som gir marginalt lavere ytelse til en mye lavere pris. for de fleste brukere som bruker datamaskinene sine for grunnleggende prosesser, er forskjellen i ytelse neppe. merkbar Oppsummering :
en AMD er et selskap som hovedsakelig produserer mikroprosessorer, mens Pentium er en linje av mikroprosessorer fra sin konkurrerende selskap, Intel.
to. Athlon er AMDs Pentium tilsvarende.
tre. AMD mikroprosessorer pleier å være billigere i forhold til pentiums.
4. AMD mikroprosessorer tendens til å ha en litt lavere ytelse sammenlignet med pentiums.
 

80339065.pdf 80339072.pdf
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------